BOSCH Univerzalna sejckalica, MMR08R2/MMR08A1

Artikal:
na skladištu
35

Kako kupiti? Kliknite na dugme "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", ispunite broj telefona, i završite porudžbinu, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku zbog isporuke. Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara.

Isporuka: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje porudžbini u našim tačkama za preuzimanje naloga. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je Vaša porudžbina spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana

Kategorije: SJECKALICA,

Kompaktna univerzalna sjeckalica zbog brzog sečenja i mešanja štedi vaše dragoceno vreme

  • Jednostavno čišćenje dodatnog pribora u mašini za pranje sudova.
  • Jednostavno čuvanje zahvaljujući kompaktnom obliku.
  • Plastična posuda sa zapreminom od 800 ml, prikladna za čišćenje u mašini za pranje sudova, može se koristiti i u mikrotalasnoj rerni.
  • Ploča za mućenje šlaga i belanca.
  • Motor sa snagom od 400 W.
Brand BOSCH
Karakteristike Plastična posuda 800 ml, Univerzalni nož od nerđajućeg čelika, Ploča za stepanje, Easy storage: Namatanje kabla na aparatu
Garancija 24 mjeseca

Sa ovim proizvodom takođe kupuju