BOSCH Univerzalna sjeckalica, MMR15A1

Artikal: MMR15A1
na skladištu
55

Kako kupiti? Kliknite na dugme "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", ispunite broj telefona, i završite porudžbinu, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku zbog isporuke. Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara.

Isporuka: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje porudžbini u našim tačkama za preuzimanje naloga. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je Vaša porudžbina spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana

Kategorije: SJECKALICA

Kompaktna univerzalna seckalica sa velikom staklenom posudom za mešanje zbog brzog seckanja i mešanja štedi vaše dragoceno vreme.

  • Jednostavno čišćenje dodatnog pribora u mašini za pranje sudova.
  • Stakleni bokal sa kapacitetom od 1500 ml, primeran za mašinu za pranje sudova i mikrotalasnu rernu.
  • Dodatan nož za sitnjenje leda.
  • Ploča za mućenje šlaga i belanca.
  • Motor sa izuzetnom snagom od 550 W.
Brand BOSCH
Karakteristike Staklena posuda 1500 ml, Univerzalni nož od nerđajućeg čelika, Nož za drobljenje leda, Ploča za stepanje, Easy storage: Namatanje kabla na aparatu
Garancija 24 mjeseca