Dremel 940 pištolj za lijepljenje plastikom 11/12mm 195C

Artikal: 891690
DREME 940 pištolj za lijepljenje plastikom 11/12mm 195C
35

Nalog: Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara

Dostava: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje naloga: Podgorica, Budva, Herceg Novi. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je roba spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom od strane proizvođača ili ovlašćenih distitributera za Crnu Goru. Povrat robe moguć unutar 14 dana

Kategorije: ELEKTRIČNI ALATI

Бренд Dremel
Tip Vrelo lepljenje
Karakteristike Dremel 940 je pištolj za lepak visoke temperature (195 °C) sa vrhom za preciznu kontrolu ispuštanja. Sa skidivim kablom 940 može da se koristi na bilo kom mestu bez struje. Zbog svoje kompaktne veličine i dobre ergonomije (uključi / isključi prekidač, T-ručka stabilna osnova, stalak na produžavanje) i zamenljivi vrh, idealni su za lagane "uradi sam" poslove oko kuće, kao što je popravka nameštaja, lepljenje drveta, keramike, itd. Podesno za štapiće lepka od 11/12 mm.Dremel 940 pištolj za lepak je potpuno drugi sistem od poznatih Dremel rotacionih alata po kojima je Dremel poznat. Dremel 940 pištolj za lepak je dvotemperaturni pištolj za lepak pogodan za sva detaljna lepljenja u hobi i zahtevnim poslovima.Dremel 940 je fantastičan kompaktni pištolj za lepak specijalno pogodan za precizna i detaljna lepljenja. Ovaj alat je odličan za kreativne hobi aplikacije, kao što su dekorisanje raznih površina sa štapićima lepka u boji, lepljenja lepka u boji po staklu, pravljenja kolaža i slično. Zajedno sa 11mm štapićima koji dolaze u pakovanju možete napraviti jako lepe i kreativne projekte. Za zahtevnije poslove kao što su lepljenje keramike, drveta, plastike i stakla Dremel 940 je perfektan izbor. Zahvaljujući vrhu koji sprečava curenje lepka, nikada nećete prosuti lepak tamo gde ne želite ili po vašem projektu.
Tehničke informacije Težina 300 g Napon 230 V Dvojna temperatura 195°C Prečnik štapića lepka 11mm Vrh za preciznost Da Kontrola curenja Da Debljina 4,5 cm Kataloški broj F0130940JA Bar kod 8710364052400
Garancija 24mjeseca