Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer H300, Podgorica, Crna Gora

Artikal: 6934177744259
Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer
37 46
Kako kupiti? Kupovinu možete obaviti samo online, klikom na dugme “Dodaj u korpu” ili “Kupi odmah”. Sve proizvode dostupne za naručivanje – imamo na stanju
Dostava se obavlja prema sledećem rasporedu, nakon poručivanja online, i potvrde operatera:

Kategorije: Fenovi, AKCIJA

Udoban za držanje, lagan i praktičan za putovanja
Inovativna struktura dolazi sa ultra kratkim kućištem, što omogućava udobno držanje. Zbog svojih malih dimenzija savršen saveznik i na svakom putovanju.

Noževi sa turboventilatorom za stvaranje snažnog i stabilnog protoka vazduha
Oslanjajući se na princip rada avionskih turbinskih motora, jedinstven dizajn sa zakrivljenim lopaticama i izlazom za vazduh smanjuje gubitke snage i efikasno poboljšava brzinu vazduha. Motor visokih performansi proizvodi snažan protok vazduha koji brzo i efikasno suši kosu bez potrebe za visokim temperaturama.

Kontrolišite sušenje kose sa Mi Fenom za kosu H300
Sačuvajte podešavanje temperature radi lakše upotrebe. Omogućava slobodno prebacivanje između toplog i hladnog vazduha, kao i bolju kontrolu brzine vazduha. Jednostavnim pritiskom upalite, a zatim izaberite jedno od tri podešavanja temperature. Korišćena temperatura će se automatski sačuvati i za sledeće korišćenje.

Brand Xiaomi
Karakteristike
Snaga 1600 Wat
Napon 220V ~ 50Hz
Funkcije Nega kose do 50 miliona negativnih jona, neutrališe statički elektricitet, oporavlja ispucalu kosu, podešavanje i kontrola temperature, 360 ° dvoslojna mlaznica protiv opekotina
Dimenzije 135*77*215 mm
Težina 498g
Garancija 24 mjeseca

Sa ovim proizvodom takođe kupuju