Samsung RB34T671FSA/EK Frižider sa donjim zamrzivačem i SpaceMax tehnologijom

Artikal: RB34T671FSA/EK
Samsung RB34T671FSA/EK kombinovani frižider
519

Kako kupiti? Kliknite na dugme "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", ispunite broj telefona, i završite porudžbinu, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku zbog isporuke. Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara.

Isporuka: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje porudžbini u našim tačkama za preuzimanje naloga. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je Vaša porudžbina spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana

Kategorije: FRIŽIDERI, ZAMRZIVAČI


 • Odličan kombinovani frižider sa funkcijama brzog hlađenja i brzog zamrzavanja
 • Poseduje kompresor digitalnog invertera
 • Ravnomerno raspoređivanje hladnog vazduha
 • Komande i displej postavljenje na vrata spolja

 • Više prostora unutra – ista dubina spolja

  SpaceMax™ tehnologija

  Ekstraveliki frižider od 385 litara* sa svojih 600 mm dubine odgovara standardima kuhinjskih elemenata i u ravni je sa njima. Njegova prednost su izuzetno tanki zidovi u koje je SpaceMax™ tehnologijom ugrađena veoma efikasna izolacija. Na taj način stvoreno je više prostora u unutrašnjosti, a frižider prati liniju radnih elemenata.

  Više prostora unutra – ista dubina spolja

  * Kapacitet se razlikuje od modela do modela.

  Hladi ravnomerno po svim ćoškovima

  Sveobuhvatno hlađenje

  Ono što se pouzdano zna jeste da će hrana biti odlično rashlađena, gde god da se nalazi. Sistem za sveobuhvatno hlađenje ravnomerno rashlađuje svaku pregradu i svaki ćošak. On neprekidno proverava temperaturu i kroz strateški postavljene otvore ubacuje hladan vazduh. Tako će svaka namirnica, gde god da se nalazi, biti dobro rashlađena i sveža.

  Hladi ravnomerno po svim ćoškovima

  Bez leda tamo gde ne treba

  No Frost

  Ne gubi vreme i snagu na odleđivanje frižidera. Tehnologija No Frost povećava cirkulaciju vazduha i održava stabilnu temperaturu, čime se sprečava formiranje leda. Na taj način se mnogo brže dostiže željena temperatura. A sistem za hlađenje je manje opterećen, pa frižider traje duže.

  Bez leda tamo gde ne treba

  Brzo hlađenje i zamrzavanje kad zatreba

  Power Cool / Power Freeze

  Uživaj u performansama brzog hlađenja. Pritiskom na dugme, aktivira se funkcija Power Cool i izuzetno hladan vazduh počinje da prodire unutar frižidera kako bi brzo rashladio sve tvoje namirnice ili omiljene napitke. Funkcija Power Freeze omogućava brzo ubacivanje hladnog vazduha u zamrzivač. Izvanredna opcija za zamrzavanje ili učvršćivanje zamrznute hrane i pravljenje leda.

  Brzo hlađenje i zamrzavanje kad zatreba

  Uglađen, skladan i moderan dizajn

  Uglađen i vitak

  Uglađenost koja u tvoj dom unosi poseban stil. Sa svojih 600 mm dubine potpuno je u ravni sa tvojim kuhinjskim elementima. Od ostalih se izdvaja atraktivnim dizajnom sa ravnim vratima, ugrađenim dispenzerom za vodu* i praznom zadnjom pločom. U minimalistički organizovanoj unutrašnjosti nalazi se skriveni displej, ravna polica za vinske flaše i posude i kutije u nijansama sive boje.

  Uglađen, skladan i moderan dizajn

  * Opciono. Dostupno samo na određenim modelima.

  Mnogo fleksibilnije čuvanje vina i hrane

  Pregrade i police

  Iskoristi prostor koji ti frižider nudi uz multifunkcionalnu vinsku policu. Njen širi dizajn znači da se na njoj mogu čuvati ne samo standardne boce vina već i one šire, poput boca šampanjca. To što je još ravnija znači i da je lakše iskoristiti je za, na primer, čuvanje pice ili kutije sa jajima.

  Mnogo fleksibilnije čuvanje vina i hrane

  Veće i brojnije flaše na vratima

  Velika pregrada u vratima

  Uštedi prostor na unutrašnjim policama stavljajući čak i one veće flaše, zapremine do dva litra, u pregradu na vratima. U široj i dubljoj pregradi na vratima flaše će biti bezbedne, a u nju može stati i glomaznija ambalaža. Hladno piće i tvoji omiljeni napici biće ti pristupačni kad god poželiš.

  Veće i brojnije flaše na vratima

  Tih i energetski efikasan rad

  Tehnologija Digital Inverter

  Uživaj u manje buke i većoj energetskoj efikasnosti. Digitalni inverter kompresor nakon primljenog zahteva za hlađenjem automatski podešava brzinu. Pored njega je tiše nego u čitaonici, jer proizvodi samo 35 dB (B) buke. S obzirom na to da, u skladu sa novim energetskim propisima, troši do 50% manje energije,* on čuva i tvoj novac.

  * Zasnovano na internom testiranju u skladu sa standardom ISO 15502.

  Tih i energetski efikasan rad

  Lako održavanje izdržljive zaštitne ploče

  Prazna zadnja ploča

  Očisti zadnju ploču svog frižidera mnogo lakše. Prazna zadnja ploča je potpuno ravan sigurnosni poklopac koji štiti važne spirale i kablove. Izgleda potpuno uredno, može se lako obrisati, a uz to je izuzetno izdržljiva. Ova ploča sprečava sakupljanje prljavštine oko komponenti frižidera, štiteći ih pritom i od oštećivanja.

  Lako održavanje izdržljive zaštitne ploče


  Brand Samsung
  Tipovi frižideri frižideri sa zamrzivačem
  Kapacitet (L) 301-400
  Visina (cm) 171-200
  Dodatne funkcije No frost, Multiflow (All-around Cooling), Power freeze(Super freezing), LED Display
  Ukupna zapremina(L) 340 (228+112)
  Komora za zamrzavanje(L) 112
  Karakteristike Višestruk protok hlađenja Sveobuhvatno hlađenje Power Cool funkcija Power Freeze funkcija Alarm za otvorena vrata Autonomno vreme rada - povećanje temperature: 18 h Displej i komande spolja, na vratima Režim za odmor Klimatska klasa: SN, N, ST, T
  Rashladni deo Pregrada za rashlađivanje 4 police od kaljenog stakla 3 pregrade u vratima Posuda za jaja 1 fioka za voće i povrće 3 fioke u zamrzivaču Posuda za led
  Deo za zamrzavanje Broj fioka 3 EA Power Freeze funkcija Da Posuda za led Da
  Tehničke informacije Klasa energetske efikasnosti A+ Potrošnja energije 300 kWh/year Nivo buke 35 dBA Klimatska klasa SN, N, ST, T Kapacitet hlađenja (kg/24h) 12 kg/24hr
  Dimenzije (V x Š x D) 1853 mm x 595 mm x 658 mm
  Energetski razred A+
  Garancija 24 mjeseca

  Sa ovim proizvodom takođe kupuju

  Takođe vidjeti