Samsung RB38T650ESA/EK Frižider sa donjim zamrzivačem i SpaceMax tehnologijom, Podgorica Crna Gora

Artikal: RB38T650ESA/EK
Samsung RB38T650ESA/EK Frižider sa donjim zamrzivačem i SpaceMax tehnologijom

Ovaj proizvod nije dostupan za kupovinu

575

Kako kupiti? Radimo samo u formatu web shop-a, nemamo objekte sa izloženim proizvodima. Kupovinu možete obaviti putem jednostavnog narucivanja preko sajta: "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku radi isporuke. Ako imate bilo koje pitanje, postavite ga preko servisa podrške koji se nalaze gore na vrhu stranice i mi cemo Vas kontaktirati.

Isporuka: BESPLATNA DOSTAVA za 1-2 radna dana na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori ako nalog ima vrijednost više 50€ ili preuzimanje svake narudžbine nezavisno od iznosa u našim tačkama za preuzimanje naloga koje se nalaze: Podgorica, Bar, Budva, Tivat, Herceg Novi.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu. Prodaju na rate je moguće realizovati kreditnim karticama ili potrošačkim kreditima.

Garancija, povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana.

Kategorije: Frižideri,

Više prostora unutra – ista dubina spolja

SpaceMax™ tehnologija

Ekstraveliki frižider od 385 litara* sa svojih 600 mm dubine odgovara standardima kuhinjskih elemenata i u ravni je sa njima. Njegova prednost su izuzetno tanki zidovi u koje je SpaceMax™ tehnologijom ugrađena veoma efikasna izolacija. Na taj način stvoreno je više prostora u unutrašnjosti, a frižider prati liniju radnih elemenata.

Više prostora unutra – ista dubina spolja

* Kapacitet se razlikuje od modela do modela.

Hladi ravnomerno po svim ćoškovima

Sveobuhvatno hlađenje

Ono što se pouzdano zna jeste da će hrana biti odlično rashlađena, gde god da se nalazi. Sistem za sveobuhvatno hlađenje ravnomerno rashlađuje svaku pregradu i svaki ćošak. On neprekidno proverava temperaturu i kroz strateški postavljene otvore ubacuje hladan vazduh. Tako će svaka namirnica, gde god da se nalazi, biti dobro rashlađena i sveža.

Hladi ravnomerno po svim ćoškovima

Bez leda tamo gde ne treba

No Frost

Ne gubi vreme i snagu na odleđivanje frižidera. Tehnologija No Frost povećava cirkulaciju vazduha i održava stabilnu temperaturu, čime se sprečava formiranje leda. Na taj način se mnogo brže dostiže željena temperatura. A sistem za hlađenje je manje opterećen, pa frižider traje duže.

Bez leda tamo gde ne treba

Brzo hlađenje i zamrzavanje kad zatreba

Power Cool / Power Freeze

Uživaj u performansama brzog hlađenja. Pritiskom na dugme, aktivira se funkcija Power Cool i izuzetno hladan vazduh počinje da prodire unutar frižidera kako bi brzo rashladio sve tvoje namirnice ili omiljene napitke. Funkcija Power Freeze omogućava brzo ubacivanje hladnog vazduha u zamrzivač. Izvanredna opcija za zamrzavanje ili učvršćivanje zamrznute hrane i pravljenje leda.

Brzo hlađenje i zamrzavanje kad zatreba

Uglađen, skladan i moderan dizajn

Uglađen i vitak

Uglađenost koja u tvoj dom unosi poseban stil. Sa svojih 600 mm dubine potpuno je u ravni sa tvojim kuhinjskim elementima. Od ostalih se izdvaja atraktivnim dizajnom sa ravnim vratima, ugrađenim dispenzerom za vodu* i praznom zadnjom pločom. U minimalistički organizovanoj unutrašnjosti nalazi se skriveni displej, ravna polica za vinske flaše i posude i kutije u nijansama sive boje.

Uglađen, skladan i moderan dizajn

* Opciono. Dostupno samo na određenim modelima.

Veće i brojnije flaše na vratima

Velika pregrada u vratima

Uštedi prostor na unutrašnjim policama stavljajući čak i one veće flaše, zapremine do dva litra, u pregradu na vratima. U široj i dubljoj pregradi na vratima flaše će biti bezbedne, a u nju može stati i glomaznija ambalaža. Hladno piće i tvoji omiljeni napici biće ti pristupačni kad god poželiš.

Veće i brojnije flaše na vratima

Uredne i lako dostupne sitnice

Rezervoar za vodu sa štitnikom

Maksimalno iskoristi celu visinu vrata. Novi rezervoar za vodu ne sadrži BPA*, a njegov gornji deo je istovremeno i dodatni skladišni prostor. Idealan je za sitnice kao što su teglice džema, pakovanja putera ili sira i čašice sa jogurtom, odakle se mogu lako dohvatiti.

Uredne i lako dostupne sitnice

* Bisfenol A (BPA) se može pronaći u polikarbonatnoj plastici i epoksi smoli, materijalima koji se često koriste za proizvodnju ambalaže za pakovanje hrane i pića, a dovode se u vezu sa mogućim štetnim uticajem po zdravlje.

Tih i energetski efikasan rad

Tehnologija Digital Inverter

Uživaj u manje buke i većoj energetskoj efikasnosti. Digitalni inverter kompresor nakon primljenog zahteva za hlađenjem automatski podešava brzinu. Pored njega je tiše nego u čitaonici, jer proizvodi samo 35 dB (B) buke. S obzirom na to da, u skladu sa novim energetskim propisima, troši do 50% manje energije,* on čuva i tvoj novac.

* Zasnovano na internom testiranju u skladu sa standardom ISO 15502.

Tih i energetski efikasan rad

Lako održavanje izdržljive zaštitne ploče

Prazna zadnja ploča

Očisti zadnju ploču svog frižidera mnogo lakše. Prazna zadnja ploča je potpuno ravan sigurnosni poklopac koji štiti važne spirale i kablove. Izgleda potpuno uredno, može se lako obrisati, a uz to je izuzetno izdržljiva. Ova ploča sprečava sakupljanje prljavštine oko komponenti frižidera, štiteći ih pritom i od oštećivanja.

Lako održavanje izdržljive zaštitne ploče

Brand Samsung
Tipovi frižideri frižideri sa zamrzivačem
Kapacitet (L) 301-400
Dimenzije (V x Š x D) 2030 x 595 x 595
Visina (cm) >200
Dodatne funkcije No frost, Multiflow (All-around Cooling), Water dispenser, Power freeze(Super freezing), LED Display
Ukupna zapremina(L) 376 (264+112)
Komora za zamrzavanje(L) 112
Karakteristike Vrata s promjenjivim smjerom otvaranja Da Alarm za vrata Da Radna tvar R600a Autonomija u satima (porast temperature) 18 h
Rashladni deo Funkcija bez zamrzavanja Da Vrsta hlađenja Mono Cooling Značajke hladnjaka Broj polica (ukupno) 5 EA Polica za vino Ne Broj pretinaca u vratima 4 EA Spremnik (plitica) za jaja Da Unutarnje LED svjetlo LED svjetlo s vrha Materijal polica Kaljeno staklo Broj ladica za voće i povrće 1 EA Funkcija snažnog hlađenja Da
Deo za zamrzavanje Broj ladica 3 EA Funkcija snažnog zamrzavanja Da Ladica za led Da
Tehničke informacije Klasa energetske učinkovitosti A++ Potrošnja energije 270 kWh/year Razina buke 35 dBA Klimatski razred SN, N, ST, T Kapacitet zamrzavanja (kg/24 h) 13 kg/24hr
Energetski razred A++
Boja Srebrne
Garancija 5 godina akcija traje do 31.12.2021 (24mjeseca+36mjeseci nakon registracije proizvoda kod ovlascenog servisa na portalu www.samsung5godinagarancija.me) Uređaj mora biti registrovan u roku od 30 dana od datuma kupovine prikazanog na računu.

Sa ovim proizvodom takođe kupuju

Takođe vidjeti