Samsung UR55 28" Ultra HD IPS HDR10 60Hz monitor, Podgorica Crna Gora

Artikal: LU28R550UQRXEN
385

Kako kupiti? Radimo samo u formatu web shop-a, nemamo objekte sa izloženim proizvodima. Kupovinu možete obaviti putem jednostavnog narucivanja preko sajta: "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku radi isporuke. Ako imate bilo koje pitanje, postavite ga preko servisa podrške koji se nalaze gore na vrhu stranice i mi cemo Vas kontaktirati.

Isporuka: BESPLATNA DOSTAVA za 1-2 radna dana na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori ako nalog ima vrijednost više 50€ ili preuzimanje svake narudžbine nezavisno od iznosa u našim tačkama za preuzimanje naloga koje se nalaze: Podgorica, Bar, Budva, Tivat, Herceg Novi.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu. Kupovinu na rate je moguće realizovati kreditnim karticama ili potrošačkim kreditima.

Garancija, povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana.

Kategorije: Monitori


  • UHD (3840x2160) UHD (3840x2160)
  • IPS IPS
  • HDR HDR
  • AMD FreeSync AMD FreeSync

Tvoj idealni ugao gledanja je svaki

Gde god da se smestiš, pred tobom će se nalaziti kompletan spektar boja. IPS panel održava živopisnost boja i detalja preko celog ekrana. Čak i na ovako širokom displeju tonovi i nijanse boja ostaju ujednačeni i živopisni iz svakog ugla gledanja.

Tvoj idealni ugao gledanja je svaki

Spektar tonova

Kaleidoskop nijansi. HDR podrška na ekran iznosi dinamičnu paletu sjajnih crnih i isto takvih belih nijansi. Tamne oblasti su bogatije i temeljitije, a svetli delovi još sjajniji. Doživi nenadmašno čistu i detaljnu rezoluciju.

Spektar tonova

Odmorne oči mogu više

Ono što tvoje oči zaslužuju. Displej koji ne zamara oči smanjuje emisiju plave svetlosti, za koju je poznato da uzrokuje naprezanje očiju i nesanicu. Reci zbogom žutim filterima za ekran i razmrljanim bojama. Upoznaj savršeno platno po kome, bez bolova u očima, možeš da se prepustiš svojoj kreativnosti.

* UR55 je prvi dobitnik sertifikata kompanije TÜV Rheinland za monitore sa 2.0 standardom za zaštitu očiju, koja je ocenila da proizvod pruža prijatno gledalačko iskustvo uz preciznu reprodukciju boja, minimalno ometanje slike pod dejstvom ambijentalnog osvetljenja, smanjenu emisiju štetne plave svetlosti i treperenja, dok bez promene rezolucije postiže RGB vrednost 99,5%. * Ovaj sertifikat se može pronaći na www.tuv.com pod ID brojem 1419073657.

Odmorne oči mogu više

Supertečna slika

Reci zbogom isprekidanoj slici. AMD FreeSync eliminiše seckanje i kočenje slike i omogućava potpuno tečno iskustvo gledanja.

Supertečna slika

Displej bez granica

Jednostavan dizajn, apsolutna elegancija. Vrhunska obrada je učinila svoje na ovom ravnom monitoru od 28 inča sa ekranom bez okvira na tri strane. Čak i pri spajanju dva ekrana linija prekida je gotovo neprimetna i ne postoji razmak koji bi ugrozio uživanje u očaravajućem UHD sadržaju.

Displej bez granica


Multiproduktivnost i ti


Doživi efikasniji i produktivniji radni proces dok uređuješ fotografije, praviš video i sve ostalo. Slika-do-slike jednom monitoru daje funkcionalnost dva, stavljajući sadržaj sa dva različita izvora jedan pored drugog. Slika-u-slici omogućava istovremeni prikaz i organizaciju više aplikacija i programa prema potrebama.

Multiproduktivnost i ti

Multiproduktivnost i ti

Doživi efikasniji i produktivniji radni proces dok uređuješ fotografije, praviš video i sve ostalo. Slika-do-slike jednom monitoru daje funkcionalnost dva, stavljajući sadržaj sa dva različita izvora jedan pored drugog. Slika-u-slici omogućava istovremeni prikaz i organizaciju više aplikacija i programa prema potrebama.Multiproduktivnost i ti

Brand Samsung
Veličina ekrana 28"
Rezolucija 4K (3840 x 2160)
Tip ekrana HDR10, Color Gamut (DCI Coverage) 0.9
Tip panela IPS
Pozadinsko osvetljenje LED
Odnos stranica 16:9
Nativni kontrast 1,000:1(Typ.)
Dinamički kontrast Mega ∞ DCR
Osvetljenje 300cd/m²
Odziv 4ms
Vertikalno osvežavanje (Hz) 60Hz
Uglovi gledanja 178°/178°
Paleta boja Max 1B
DisplayPort priključci 1x DisplayPort 1.2
HDMI priključci 2x HDMI 2.0
Ostali priključci / Slotovi Slušalice
Podržane tehnologije
Samsung MagicBright
Samsung MagicUpscale
Eco Saving Plus
Režim Eye Saver
Flicker Free
Slika u slici
Picture-By-Picture (slika pored slike)
Režim za igre
Veličina slike
Polje za laka podešavanja
Sertifikat za Windows Windows 10
FreeSync tehnologija
Off Timer Plus
Pomeranje Tilt
Montiranje na zid 75.0 x 75.0
Pakovanje HDMI kabl
Garancija 2 godine

Sa ovim proizvodom takođe kupuju

Takođe vidjeti