Samsung WW5000T Mašina sa Eco Bubble, Hygiene Steam i DIT tehnologijom 7kg, WW70TA026AE1LE , Podgorica Crna Gora

Artikal: WW70TA026AE1LE
Samsung WW5000T Mašina sa Eco Bubble, Hygiene Steam i DIT tehnologijom 7kg, WW70TA026AE1LE
424 432
Kako kupiti? Kupovinu možete obaviti samo online, klikom na dugme “Dodaj u korpu” ili “Kupi odmah”. Sve proizvode dostupne za naručivanje – imamo na stanju.
Dostava se obavlja prema sledećem rasporedu, nakon poručivanja online, i potvrde operatera:

Kategorije: Veš mašine

Moćni mehurići

Eco Bubble™

Uživaj u efikasnom čišćenju, čak i pri niskim temperaturama*, uz Eco Bubble™ tehnologiju. Deterdžent se pretvara u mehuriće, pa tako brzo prodire u tkaninu i lako uklanja nečistoću, istovremeno štedeći energiju i štiteći boju i teksturu materijala**.

Moćni mehurići

Moćni mehurići

* Ispitano u skladu sa standardom IEC 60456-2010 / 4 kg veša / program za hladno pranje Super Eco Wash cold (WF80F5E5U4W) u odnosu na program za pamuk na 40 °C bez opcije Eco Bubble (WF0702WKU). Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati.** Zasnovano na izveštaju laboratorijskih ispitivanja performansi na EMPA trakama koja vrši kompanija Springboard Engineering, u poređenju sa standardnim rastvorom deterdženta i tehnologijom mehurića bez mehaničkog delovanja.

Higijensko čišćenje

Higijenska para

Dubinsko i higijensko čišćenje odeće parom. Program Hygiene Steam (higijenska para) poboljšava kvalitet pranja bez prethodnog tretiranja. Para se ispušta sa dna bubnja, tako da je svaki predmet temeljno prožet parom. Time se uklanjaju tvrdokorna prljavština i 99,9% bakterija* i alergena**.

Higijensko čišćenje

Higijensko čišćenje

* Zasnovano na izveštaju kompanije Intertek o pranju higijenskom parom. Uklanja 99,9% pojedinih bakterija, uključujući zlatni stafilokok i ešerihiju koli. Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati.
** Zasnovano na izveštaju Britanske alergološke fondacije (BAF) o pranju higijenskom parom. Uklanja alergene koji potiču od grinja iz kućne prašine.

Izdržljive performanse

Tehnologija Digital Inverter

Tehnologija Digital Inverter (digitalnog invertera) koristi snažne magnete za nečujan rad* i još snažnije performanse, ali troši manje energije nego motor Universal. Uklanjanjem četkica sa motora postignuta je izvanredna trajnost**, koja je i potvrđena izdavanjem desetogodišnje garancije.

Izdržljive performanse

* Generalno, smanjenje iznosi 5dBA tokom ciklusa pranja i 3dBA tokom centrifugiranja. Podaci su doneti na osnovu ERP oznaka, F500 8 kg 1400 rpm WF80F5E5P4W za digitalni inverter motor i Vistula 8 kg 1400 rpm WF1804WPC za univerzalni motor.
** Sertifikat trajnosti od 23 godine koji dodeljuje Udruženje za električne, elektronske i informacione tehnologije u Nemačkoj (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE). Stvarni vek trajanja može varirati u zavisnosti od okolnosti upotrebe.

Higijenski čisto

Drum Clean

Održavaj unutrašnjost svoje mašine za pranje veša higijenski čistom. Drum Clean uklanja 99,9 % bakterija* iz bubnja, koje uzrokuju neprijatne mirise. Nisu ti potrebni jaki i skupi deterdženti, jer se čišćenje obavlja natapanjem, pomeranjem i brzim okretanjem. A uz to će ti javiti kad joj bude potrebno čišćenje**.

* Eliminiše 99,9% bakterija iz unutrašnjosti mašine. Ispitivanje Drum Clean ciklusa izvršila kompanija Intertek.
** Obaveštenje o potrebnom čišćenju javlja se nakon svakih 40 ciklusa pranja.

Higijenski čisto

Bez ostataka deterdženta

Fioka StayClean

Prestani sa suvišnim trošenjem deterdženta, ujedno ćeš sebe poštedeti dosadnog posla oko čišćenja fioke za deterdžent. Fioka StayClean ima poseban sistem ispiranja, zahvaljujući kome u njoj nema više zaostalog deterdženta. Tako u fioci više nema ružnih naslaga praška, a podmetač je čistiji i higijenski bezbedniji.

Bez ostataka deterdženta

Intenzivno čišćenje

Bubble Soak

Odeća je besprekorno čista, čak i ako je ozbiljno zaprljana. Funkcija Bubble Soak (natapanje mehurićima) pomaže u uklanjanju raznih tvrdokornih mrlja, kao što su one od krvi, čaja, vina, šminke i trave. Odeća se temeljno natapa aktivnim mehurićima tako da prljavština i mrlje popuštaju i mogu se efikasnije ukloniti.*

* Ispitano u skladu sa standardom IEC 60456, 5. izdanje / 8 kg veša / program sa funkcijom Bubble Soak u poređenju sa programom za pamuk na 40/60 °C, sintetiku na 60 °C i teksas na 40 °C bez funkcije Bubble Soak.

Intenzivno čišćenje

Brand Samsung
Ugrađen / Samostojeći samostojeći
Tipovi veš mašine mašina sa prednjim punjenjem
Kapacitet pranja do 7 kg
Max. brzina centrifugiranja 1200 o/min
Klasa energetske efikasnosti D
Programi
- Eco 40°C - 60°C
- 15' Quick Wash
- Posteljina
- Colours
- Drain/Spin
- Hygiene Steam
- Vuna
- Sintetika
- Ispiranje + centrifuga
- Intense Cold
- Drum Clean
- Osetljivo rublje
- Pamuk
- Mixed Load
Funkcije
- Bubble Soak
- Bubble tehnologija
- Zaključavanje za decu
- Odloženi kraj
- Drum Clean
- Lako peglanje
- Intensive

Digital Inverter Tehnology motora
Pretpranje
Brzo pranje
Smart provera
StayClean fioka
Para
Potrošnja energije Godišnje: 103 kWh
Potrošnja vode Godišnja potrošnja vode: 7400 l
Dubina aparata sa udaljenošću od zida (cm) 55
Dimenzije (VxŠxD) 85 cm x 60cm x 55 cm
Garancija 5 godina akcija traje do 31.12.2022 (24mjeseca+36mjeseci nakon registracije proizvoda kod ovlascenog servisa na portalu www.samsung5godinagarancija.me) Uređaj mora biti registrovan u roku od 30 dana od datuma kupovine prikazanog na računu.

Sa ovim proizvodom takođe kupuju