SENCOR SWK kuvalo

Artikal:
14

Kako kupiti? Kliknite na dugme "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", ispunite broj telefona, i završite porudžbinu, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku zbog isporuke. Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara.

Isporuka: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje porudžbini u našim tačkama za preuzimanje naloga. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je Vaša porudžbina spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana

Kategorije: KUVALA ZA VODU

Brand SENCOR
Karakteristike Boja Belo-crvena, Materijal Plastika, Kapacitet 1.5l, Snaga 2.000W, Dodatne funkcije Automatsko gašenje, Indikator popunjenosti posude, Napomena Zaštita zbog bezbednosti u slucaju da u aparatu nema vode, Filter koji se može prati
Garancija 24 mjeseca

Sa ovim proizvodom takođe kupuju