Sizzapp auto GPS tracker, free SIM, iOS/Android app, Podgorica Crna Gora

Artikal:
Sizzapp auto GPS tracker, free SIM, iOS/Android app. Bez mjesečne pretplate i uqovora! Neograničeno pračenje vozila na teritoriji cijele Evrope! SIM kartica sa neograničenim data saobračajem uključena u cijenu (validna u bilo kojoj evropskoj zemlji)
239

Kako kupiti? Radimo samo u formatu web shop-a, nemamo objekte sa izloženim proizvodima. Kupovinu možete obaviti putem jednostavnog narucivanja preko sajta: "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku radi isporuke. Ako imate bilo koje pitanje, postavite ga preko servisa podrške koji se nalaze gore na vrhu stranice i mi cemo Vas kontaktirati.

Isporuka: BESPLATNA DOSTAVA za 1-2 radna dana na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori ako nalog ima vrijednost više 50€ ili preuzimanje svake narudžbine nezavisno od iznosa u našim tačkama za preuzimanje naloga koje se nalaze: Podgorica, Bar, Budva, Tivat, Herceg Novi.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu. Prodaju na rate je moguće realizovati kreditnim karticama ili potrošačkim kreditima.

Garancija, povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana.

Kategorije: Auto oprema

Link na sajt proizvodaca: https://www.sizzapp.com

Sizzapp je trenutno jedini uređaj i servis koji nudi smart GPS praćenje i bezbijednost svih transportnih sredstava bez ikakve mjesečne pretplate. Posebno je pogodan za vozila, motocikle, plovila i ATV quad.

Ono na što posebno treba stavit akcenat je da ovi uređaji obezbjeđuju sigurnost vozila i motocikala posebno u slučajevima krađe u zemlji i van nje, SIM kartica koja dolazi sa uređajem i uključena je u cijenu obezbjeđuje neograničeno praćenje vozila na teritoriji čitave Evrope.

Brand Sizzapp
Ostalo • GPS Smart Security System sljedeče generacije namijenjen za sva vozila/motocikIe/pIoviIa • Dostupan za fizička i pravna lica • Bez mjesečne pretplate i uqovora! Neograničeno pračenje vozila na teritoriji cijele Evrope! SIM kartica sa neograničenim data saobračajem uključena u cijenu (validna u bilo kojoj evropskoj zemlji) • Detekcija udara, neovlaštenog pomjeranja motocikala, status vozila (kretanje-mirovanje), istorija vožnje, statistika vožnje, Geo zone, status akumulatora... • Android/IOS aplikacija za telefon ili tablet • Izuzetno malih dimenzija (92,5x57,6x14mm) Link na sajt proizvodaca: https://www.sizzapp.com
Garancija 2 godine

Sa ovim proizvodom takođe kupuju