Tefal Wizzo QB307538 kuhinjski robot

Artikal: 0940341||QB307538
Tefal Wizzo QB307538 kuhinjski robot

This product is not available for purchase

209

Nalog: Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara

Dostava: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje naloga: Podgorica, Budva, Herceg Novi. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je roba spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom od strane proizvođača ili ovlašćenih distitributera za Crnu Goru

Kategorije: KUHINJSKI APARATI

Stvarni talent je znati kako iskoristiti pomoć a zatim zahvaljujući tome otkriti sopstveni potencijal: Wizzo je tu kako bi vam olakšao pečenje i kuvanje.

Uz njegovo planetarno okretanje, Wizzo je profesionalac za mućenje, miksanje, mešenje (zahvaljujući patentiranom Flex Whisku).

Bez obzira da li se radi o slatkom ili slanom jelu koje pripremate, Wizzo je spreman na sve.

Wizzo će vam biti pri ruci, kako bi vam pomogao da realizujete svoje ideje i nadmašite samog sebe u kuhinji zahvaljujući raznovrsnim detaljnim receptima i tutorijal videima kako biste saznali sve savete i trikove u kuhinji.

Njegov jednostavan oblik i okrugli dizajn otkrivaju njegov prijateljski i odani karakter.

Ubrzo ćete dobiti kuvarsku groznicu i bićete iznenađeni koliko toga ćete naučiti!

Za kratko vreme bićete ponosni na svoje novostečene veštine i rado ćete deliti svoje znanje sa drugima..

Brand Tefal
Max snaga (W) 700
Karakteristike Broj funkcija 6 Vrste funkcija Mućenje, Mešanje, Mešenje, Rendanje/Seckanje, Mlevenje Testo za hleb 0,8 kg Testo za kolač 2,7 kg Ukupni kapacitet posude 4 L Materijal posude Brušeni nerđajući čelik Blender DA Kapacitet blendera 1 L Materijal posude blendera Plastika Funkcije rendanja i seckanja Sitno rendanje, Grubo rendanje, Seckanje Dodatak za mućenje DA Dodatak za mešenje DA Žica za mućenje DA
Garancija 24 mjeseca