VIVAX HOME glačalo IR-2200CC

Artikal: 02355455
26

Kako kupiti? Kliknite na dugme "Dodaj u korpu" ili "Brza kupovina", ispunite broj telefona, i završite porudžbinu, i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku zbog isporuke. Možete naručiti proizvode od nas na bilo koji način koji Vam odgovara.

Isporuka: Dostava na adresu kupca za sve gradove u Crnoj Gori za 1-2 radna dana. Lično preuzimanje porudžbini u našim tačkama za preuzimanje naloga. Po robu možete doći kada dobijete potvrdu da je Vaša porudžbina spremna za preuzimanje.

Način plaćanja: Plaćanje gotovinom po preuzimanju robe ili platnim karticama ili virmanska uplata na žiro račun banke po predračunu.

Garancija i povrat: Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača. Roba dolazi u fabričkom pakovanju, sa fiskalnim računom i garancijom. Povrat ispravnog proizvoda bez navođenja razloga moguć unutar 14 dana

Kategorije: PEGLE

Brand VIVAX
Tipovi parne pegle
Priključna snaga (W) 2200
Funkcije Odesivi termostat, kontrola pare, indikator rada, funkcija samočišćenja, funkcija automatskog isključivanja, vertikalni ispust pare, zaštita od pregrijavanja
Dodatne karakteristike Keramička podloga, kapacitet tanka za vodu:350ml, mlaz pare do 25g/min
Garancija 12 mjeseci