Xiaomi Massage Gun Mini, Podgorica Crna Gora

Artikal: 6934177786112

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za kupovinu

99
Kako kupiti? Kupovinu možete obaviti samo online, klikom na dugme “Dodaj u korpu” ili “Kupi odmah”. Sve proizvode dostupne za naručivanje – imamo na stanju
Dostava se obavlja prema sledećem rasporedu, nakon poručivanja online, i potvrde operatera:

Kategorije:

Kompaktan i spreman za rad, odmah ublažite bol

Kompaktan Xiaomi Massage Gun Mini može se spakovati i poneti bilo gde. Nema potrebe da čekate na ublažavanje bolova, vreme je za opuštanje i masažu.

Teži isto kao boca za vodu

Masažer lak za držanje, sa neto težinom od samo 375 g*. Uživajte u udobnosti u pokretu za masiranje kada gog vam je potrebno.

Oslobodite se umora i bolova u mišićima

Brzi motor bez četkica isporučuje 190mN·m snage preko 6mm duboko u mišićnu bazu, poboljšavajući lokalnu cirkulaciju, ublažavajući umor i bol i pomaže u podmlađivanju mekog tkiva.

3 specijalne glave za masažu* - Prilagodite masažu različitim mišićnim grupama

Pametno podešavanje brzine

Unutrašnji pametni sistem za detekciju pritiska detektuje primenjeni pritisak i stalno povećava silu i brzinu udara, omogućavajući masaži da cilja ona bolna područja koja zahtevaju veću silu, sa dubokim prodiranjem u mišiće za brzo smirivanje umora.

Specijalizovana briga za zdravlje mišića

Masaža sa 3 režima brzine za sve potrebe za opuštanjem, od rutinske nege mišića do duboke masaže posle vežbanja. Specijalizovani tretman za zaštitu zdravlja mišića.

Produženo trajanje baterije do 35 dana - Recite zbogom čestim dopunama

2600mAh litijumska baterija za dugotrajno napajanje. Trajanje baterije od 13 sati*, traje do 35 dana kada se koristi za svakodnevnu 10-minutnu masažu pri maloj brzini. Tipe-C univerzalni interfejs, brzo punite dok ste u pokretu bez brige o čestim dopunama.


40dB*(A) tihi rad - Opustite se u tišini

Tihi motor bez četkica nudi udobno i opuštajuće iskustvo. Osetite tišinu i zamislite se u svom mirno mesto za opuštanje.


Skriveno odvođenje toplote - Otporan na znoj za dužu upotrebu

Xiaomi Massage Gun Mini koristi skriveni dizajn odvođenja toplote kako bi produžio radni vek efikasno sprečavajući ulazak znoja u kućište.


*Težina: Xiaomi Massage Gun Mini (bez glave za masažu) teži 375 g ± 10 g.
*3 specijalizovane masažne glave u kutiji: loptasta, u obliku slova U, ravna glava.
*Pametno ubrzanje: Pritiskom na mišić pokreće se funkcija ubrzanja pametnog senzora pritiska, koja je podržana samo u režimu male brzine.
* Pametni indikator pritiska od 360°: Kada LED indikator ne svetli, to ukazuje da je intenzitet masaže nizak. Možete podesiti pritisak prema vašim potrebama. LED indikator svetli belo da ukazuje na umereni intenzitet masaže, ili narandžasto da ukazuje na visok intenzitet. Korisnik treba da prilagodi pritisak kako bi izbegao povrede. Za više informacija, pročitajte uputstvo za upotrebu masažera.
*3-brzinska režima masaže: Niski 1600 ± 10% RPM; Srednji 2000 ± 10% RPM; Visoki 2500 ± 10% RPM.
*Vek trajanja baterije: 13 sati pri maloj brzini bez opterećenja, 5 sati 50 minuta pri maloj brzini sa opterećenjem od 3 kg. Traje do 35 dana kada se koristi 10 minuta dnevno pri maloj brzini.
*Buka: Test buke koji je izvršio Ur Hongxin Testing Technology (Shenzhen) Co., Ltd. Uslovi ispitivanja: U skladu sa testnim standardom GBT 4214.1-2017, mikrofon usmeren na uzorak za testiranje na udaljenosti od 0,7m; frekvencijski opseg: 100Hz do 20000Hz; A-ponderisano; pozadinska buka: 15,5dB; uslovi okoline: 22,3°C, 62% RH; mala brzina, bez opterećenja. Vrednost zvučnog pritiska <40dB(A) na ispitnoj udaljenosti od 0,7m; izveštaj br. lha2100223.
*Zaštita od prekomernog pritiska: Da bi zaštitio korisnika, uređaj će prestati da radi ako se primeni prekomerni pritisak na ciljno područje kada se koristi.
*Osim ako nije drugačije naznačeno, svi podaci koji se pominju na ovoj stranici potiču iz Cloud Tech Laboratory. Podaci mogu biti podložni manjim greškama zbog promena objektivnih faktora sredine.
* Ispod -20 ℃ ili više od 60 ℃, automatski se isključuje ili ne pokreće.

Brand Xiaomi
Tip Drugo
Karakteristike
Snaga 190 mN·m
Temperaturni opseg 0–35°C
Motor bez četkica
Nivo buke <40dB(A)
Priključci Tip C
Trajanje baterije do 35 sati
Težina 375g ± 10g
Dimenzije 101 x 139 x 45mm
Dodatne informacije 3-brzinska režima masaže; 3 masažne glave
Garancija 24 mjeseca

Sa ovim proizvodom takođe kupuju