Xiaomi S10 Robot usisivač, Podgorica Crna Gora

Artikal: 6934177781926
285
Kako kupiti? Kupovinu možete obaviti samo online, klikom na dugme “Dodaj u korpu” ili “Kupi odmah”. Sve proizvode dostupne za naručivanje – imamo na stanju
Dostava se obavlja prema sledećem rasporedu, nakon poručivanja online, i potvrde operatera:

Kategorije: Usisivači


Laserska navigacija, precizno detektuje okolinu

Xiaomi Robot usisivač Mop S10 je opremljen laserskom navigacionom tehnologijom, koja može postići skeniranje od 360°, brzo identifikovati kućno okruženje i napraviti tačnu kućnu mapu.

Podignuti LDS senzor sa dometom detekcije od 360 stepeni

Robot poseduje najsavremeniji laserski senzor udaljenosti koji omogućava precizno pozicioniranje, tačna merenja udaljenosti i bolje performanse.

Prilagođene funkcije mapiranja

Povežite se sa aplikacijom Mi Home/Xiaomi Home da biste generisali precizne mape i prilagodili raspored čišćenja za maksimalnu efikasnost.

3200mAh* veliki kapacitet baterije

Dug vek trajanja baterije. Baterija od 3200mAh napaja Xiaomi Robot usisivač Mop S10 za do 130 minuta* čišćenja u standardnom režimu.

Podržava OTA ažuriranja

Poboljšanja i ažuriranja aplikacija se kontinuirano objavljuju kako bi poboljšali performanse proizvoda i učinili vaš Xiaomi Robot usisivač Mop S10 inteligentnijim.

* Naziv aplikacije varira u zavisnosti od zemlje/regiona, aplikacija Mi Home se takođe zove Xiaomi Home aplikacija u nekim zemljama ili regionima. Xiaomi zadržava pravo na konačno tumačenje.
*8 metara: Standardno merenje od 8 metara je napravljeno pomoću laserskog lenjira, nakon čega je korišćen softver za stabilnost za očitavanje test udaljenosti trouglastog radara Delta-2. Prema rezultatima testa, maksimalni domet je 8 metara. Izveštaj o testiranju je izradila laboratorija Shanchuan.
*6k360°/s: Tahometar je korišćen za testiranje brzine i frekvencije radara. Izmerena brzina je bila ≥360rpm, a frekvencija skeniranja 6Hz±0.1Hz. Izveštaj o testiranju je izradila laboratorija Shanchuan.
*2K/s: Softver za stabilnost je korišćen za testiranje brzine uzorkovanja u oblasti testiranja od 1,7*1,7 metara. Rezultat je bio veći od 2K/s. Izveštaj o testiranju je izradila laboratorija Shanchuan.
*2,5%: Laserski lenjir je korišćen za merenje standardnih rastojanja od 5,5 metara i 8 metara, a zatim je korišćen softver za stabilnost za očitavanje probne udaljenosti trouglastog radara Delta-2 i izračunavanje tačnosti. Prema rezultatima ispitivanja, tačnost je bila -2,50% do 2,50%. Izveštaj o testiranju je izradila laboratorija Shanchuan.
*4000Pa usisavanje: Primenjen je napon od 16,5V, a mašina za usisavanje je korišćena za testiranje usisavanja na 8%, 12%, 19% 49% i 100% snage. Rezultati ispitivanja su pokazali da je najveća usisna vrednost bila 4000Pa. Izveštaj o testiranju je izradila laboratorija Shanchuan.
*3200mAh je nominalni kapacitet baterije.
*130 minuta: Robot je bio potpuno napunjen, postavljen na režim čišćenja i radio u otvorenom okruženju dok se ne vrati na punjenje. Rezultati testa su pokazali da robot ima vek trajanja baterije od 130 minuta ±10% u standardnom režimu. Izveštaj o testiranju je izradila laboratorija Shanchuan.
iOS verzija aplikacije Mi Home/Xiaomi Home (V6.7.200) trenutno je kompatibilna samo sa iOS10.0 i novijim verzijama. Da biste obezbedili najbolje moguće korisničko iskustvo, uverite se da je vaš uređaj ažuriran na najnoviju verziju softvera.
*Osim ako nije drugačije navedeno, svi podaci na ovoj stranici potiču iz laboratorije Shanchuan.
*Slike na ovoj stranici su samo za referencu i mogu se razlikovati od stvarnog proizvoda.
*Usisivač će ažurirati svoj firmware da bi popravio greške ili poboljšao funkcije radi bolje bezbednosti i korisničkog iskustva.
Možete da proverite da li je firmware najnovija verzija na stranici sa podešavanjima u aplikaciji Mi Home/Xiaomi Home i da izaberete metod ažuriranja firmware u podešavanjima. Za smernice za nadogradnju i podršku za firmware, posetite Xiaomi Security Center (https://trust.mi.com/misrc/updates/iot?tab=update) za više detalja.

Brand Xiaomi
Tipovi Robot usisivač
Udobnost korišćenja
Baterija 3200mAh
Trajanje baterije do 130 minuta*
Funkcije Zonsko čišćenje, mapiranje više spratova, virtuelni zid, tri nivoa podešavanja vode, Google/Alexa, 4 podesiva režima usisavanja
Snaga usisavanja 4000PA
Kapacitet kontejnera za prašinu 300ml
Napon 14.8V⎓
Dodatne informacije Cik-cak i Y-oblika rute čišćenja, Senzori (sudara *2, litice *4, brzine *2, indukcioni *1, žiroskop (IMU) *1, radarski senzor *1, senzor za punjenje *1)
Dimenzije 350x94.5mm
Težina 4.8kg
Garancija 24 mjeseca

Sa ovim proizvodom takođe kupuju