Xiaomi Smart Pet Food Feeder (Xiaomi Automatska hranilica)

Artikal: 6934177787867
120
Kako kupiti? Samo putem jednostavnog online poručivanja ovdje na portalu. Sve proizvode dostupne za poručivanje imamo na raspolaganju
Dostava nakon poručivanja online i potvrde operatera:

Kategorije: Posude za hranu i vodu (pas), Posude za hranu i vodu (mačke)


Automatsko doziranje sa fiksnim vremenom i dozom

Sa Xiaomi Automatskom hranilicom uparenom sa aplikacijom Mi Home/Xiaomi Home, možete da kontrolišete vreme doziranja i dozu sa bilo kog mesta, čineći putovanje prijatnijim i bez brige, a hranjenje kućnih ljubimaca praktičnijim.

Odličan sistem doziranja sa redovnim vremenom doziranja

Jedinstvena struktura za doziranje sa šest rešetki, fleksibilna mekana silikonska mešalica za hranu i sečiva za doziranje su testirani na preko 10.000 ciklusa doziranja* kako bi se obezbedilo glatko doziranje preko širokog kanala koji efikasno sprečava blokade.

Pametno praćenje nivoa hrane u realnom vremenu preko aplikacije

Dva seta senzora stalno prate preostalu hranu i status isporuke. Nedostatak hrane ili greške su označene lampicom i u aplikaciji Mi Home/Xiaomi Home.

Veliki kapacitet za dužu upotrebu

Specijalno dizajniran za mačke i male do srednje rase pasa, može da skladišti približno 1,8kg granula za kućne ljubimce, dovoljno za odraslu mačku ili malog psa za 15 do 20 dana dok je vlasnik odsutan od kuće.

Pažljivi bezbednosni detaljiPogodno za: mačke i male do srednje pse*

Ne preporučuje se mladim kućnim ljubimcima mlađim od tri meseca i velikim psima.

*Baterije moraju biti instalirane pre nego što se aktivira sistem napajanja u nuždi. Rezervne baterije se moraju kupiti odvojeno, a podržane su samo alkalne suve baterije.
*Odeljak za hranu, mešalica za hranu, sečivo za doziranje i posuda za hranu od nerđajućeg čelika 304 su u skladu sa propisima FDA o materijalima u kontaktu sa hranom; šifra izveštaja o inspekciji: br. SHAEC2200090002; Organizacija za testiranje: SGS.
Test se zasniva na tome da odrasla mačka od 5kg (ili mali pas od 10kg) jede oko 80-120g suve hrane dnevno u periodu od oko 15-20 dana. Greške se mogu pojaviti u stvarnoj upotrebi zbog promena u vrsti hrane, vrsti kućnog ljubimca, starosti, zdravlju i ponašanju.
*Hranilica je pogodna za odrasle pse visine ramena do 40 cm.
*Preporučuje se zamena kertridža svakog meseca.
*Svi podaci koji se pominju na ovoj stranici su iz laboratorije Maomao Gougou, osim ako nije drugačije naznačeno. Podaci testiranja mogu da variraju u zavisnosti od promena u okruženju.

Brand Xiaomi
Opis
Ulazni napon 5.9V⎓1.0 A

Snaga 5.9W


Dužina kabla 1.5 m

Kapacitet 3.6l

Težina 3kg

Dimenzije 311 x 180 x 387mm

Sa ovim proizvodom takođe kupuju