Xiaomi UniBlade trimer

Artikal: 6941812717967

Trosmerna oštrica
Trajanje baterije do 60 minuta
14 podešavanja dužine češlja
29 39
Kako kupiti? Samo putem jednostavnog online poručivanja ovdje na portalu. Sve proizvode dostupne za poručivanje imamo na raspolaganju
Dostava nakon poručivanja online i potvrde operatera:

Kategorije: Nega tijela, ljepota, zdravlje, AKCIJA

Trosmerna oštrica - Uživajte u brijanju bez napora

Inovativna trosmerna oštrica za ozbiljno čisto brijanje. Dvosmerno sečivo na ivici seče duže dlake, dok srednja folija uklanja sve ostatke. Trosmerno sečivo rukuje bilo kojom dužinom i debljinom, čak i savijenom ili ravnom kosom. Zaista čisto brijanje, bez napora.


Skladištenje na zidu - Napravite uredan prostor za negu

Uključeni stalak za odlaganje na zid omogućava lako kačenje trimera, održavajući prostor za negu urednim i organizovanim. 3M samolepljiva podloga*, nije potrebno bušenje ili alat.

Potpuno vodootporan za mokru i suvu upotrebu

Ovaj IPX7* vodootporni uređaj vam omogućava da se brijete mokro pomoću pene za brijanje, uz minimalnu iritaciju. Oštrica postiže savršene rezultate čak i na teško dostupnim područjima kao što su brada i vrat. Potpuno perivo sa vodootpornim kućištem, čisto i higijensko nakon upotrebe.

*Trimer je testiran i sertifikovan da je otporan na prskanje i vodu u specifičnim laboratorijskim uslovima sa klasifikacijom IPX7 zaštite od ulaska na osnovu standarda IEC 60335. Podaci dobijeni od TÜV SÜD Certification and Testing (China) Co., Ltd. Shenzhen Branch. Izveštaj br. 211-11220177-100.
*3M samolepljiva podloga obezbeđuje optimalno prianjanje na glatke površine, kao što su pločice i staklo. Ne savetujemo postavljanje zidnog nosača na zidove od kreča, gipsane zidove, grube površine na suvim zidovima ili teksturirane tapete, jer to može ugroziti snagu lepljenja.


Brand Xiaomi
Tip Aparati za šišanje
Karakteristike
Ulazni napon 3.7V⎓

Snaga 3W

Napon 5V⎓1A


Dodatne informacije Baterija: ICR14500 3.7V 1S1P 600mAh bežično punjenje; Vodootpornost: IPX7
Garancija 24 mjeseca

Sa ovim proizvodom takođe kupuju