Gorenje OM30GBX Mini rerna, 1600W, Podgorica, Crna Gora

Artikal: 25961

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan za kupovinu

129
Kako kupiti? Kupovinu možete obaviti samo online, klikom na dugme “Dodaj u korpu” ili “Kupi odmah”. Sve proizvode dostupne za naručivanje – imamo na stanju
Dostava se obavlja prema sledećem rasporedu, nakon poručivanja online, i potvrde operatera:

Kategorije: Mini pećnica


SNAŽAN I KOMPAKTAN

Kao konvekcionalna rerna, samo u malom izdanju
Sa snagom od 1600 W, pet režima rerne i dve električne zone za kuvanje, ova mini rerna se može nazvati mini kuhinjom. Električne zone mogu da rade istovremeno sa rernom, tako da imate savršenu kombinaciju. Uživajte u kompletnom obroku, pripremljenom u Gorenje Mini šporetu.

Spremanje više vrsta jela istovremeno

Kratko vreme? Uživajte u pripremi do tri pleha sa ukusnim jelima odjednom. Možete koristiti žičane police ili tepsije do 36 cm širine i 32 cm dubine.

Sve strane su dobre strane

Cirkulacija toplog vazduha od vrha do dna i nazad garantuje savršenu distribuciju toplote. Omogućava istovremeno pečenje na nekoliko nivoa bez mešanja mirisa i ukusa. Dva grejna elementa na vrhu i još dva na dnu pobrinuće se da vaša hrana bude ravnomerno pečena.

Izaberite svoju savršenu kombinaciju

Možete da kuvate hranu na dve moćne električne zone za kuvanje integrisane u rerni. Zone snage 1000V (18,5 cm) i 600V (15,5 cm) mogu da rade jedna po jedna, istovremeno ili u kombinaciji sa rernom.

Pet režima grejanja za sve potrebe

Gorenje mini šporetom se lako upravlja sa prekidačima na kontrolnoj tabli. Možete da odlučite koje električne zone su vam potrebne (male, velike ili obe) i podesite temperaturu rerne između 100 i 220°C; birajte između pet načina zagrevanja rerne - gornje i donje grejanje sa konvekcijom, gornje grejanje i konvekcijom, gornje i donje grejanje, gornje grejanje sa ringlom, gornje i donje grejanje sa rotacijom. Naravno, postoji i tajmer koji će vam olakšati život.

Lak za čišćenje

Neka vaš mini šporet uvek bude čist i spreman za upotrebu. Ako redovno čistite pleh za skupljanje mrvica na izvlačenje, jedini miris u vašoj kuhinji će biti miris savršeno ispečene hrane.

Ušteda prostora i energije

Zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, mini šporet je posebno zgodan u vašoj kući za odmor, na kampovanju, u vašem studentskom stanu, u kuhinjskom delu radnog mesta ili čak kao druga rerna u vašoj porodičnoj kuhinji. Može se koristiti i kao zamena za mikrotalasnu rernu ukoliko je nemate. Možete da kuvate širok izbor hrane, a istovremeno štedite prostor i energiju u poređenju sa konvencionalnim šporetom.

Brand Gorenje
Karakteristike
Number of electric cooking zones 2
Snaga zone za kuvanje napred levo 1000 W
Snaga zone za kuvanje napred desno 600 W
Korisna zapremina rerne 30 l
Snaga 1600 W

Efikasnost
Priključna snaga 3200 W

Upravljanje
Indikator rada Crveni

Dodatna oprema
Uključeni dodaci Dodatak za vađenje rešetke

Tehnički podaci
Širina proizvoda 549 mm
Visina proizvoda 266 mm
Dubina proizvoda 325 mm
Neto težina aparata 12 kg
Garancija 2 godine