Xiaomi Robot Vacuum E10 usisivac, Podgorica, Crna Gora

Artikal: 6941812703670

4000Pa snaga usisavanja
2600mAh baterija
Žiroskop, inteligentno planiranje putanje
3 nivoa podešavanja vode
189
Kako kupiti? Kupovinu možete obaviti samo online, klikom na dugme “Dodaj u korpu” ili “Kupi odmah”. Sve proizvode dostupne za naručivanje – imamo na stanju
Dostava se obavlja prema sledećem rasporedu, nakon poručivanja online, i potvrde operatera:

Kategorije: Usisivači

Višesmerno potpomognuto čišćenje - Očistite teško dostupne prostore

Opremljen visokokvalitetnim delovima, uključujući bočnu četku, glavnu četku i filter kutije za prašinu, sa višesmernom koordinacijom za potpuno i efikasno iskustvo čišćenja.

Dizajniran za brzo uklanjanje i montažu

Kutija za prašinu i rezervoar za vodu dizajnirani su tako da se brzo uklanjaju i lako čiste.

Tanko kućište omogućava slobodno kretanje

Xiaomi Robot usisivač Mop E10 može slobodno da se kreće ispod većine kreveta, ormarića i sofa za čišćenje onih teško dostupnih mesta.

Prilagodljiv na složena okruženja

Ugrađeni senzori* pružaju fleksibilnost za rukovanje složenim kućnim okruženjima i osiguravaju čišćenje bez brige.

*4000Pa: Vakuummetar je korišćen za testiranje usisne snage ventilatora u posudi za prašinu i vazdušnom kanalu. Verifikovano je da usisna snaga u vazdušnom kanalu dostiže 4000Pa u najvišoj brzini. Podaci dobijeni od laboratorije Shanchuan.
*2600mAh: nominalni kapacitet baterije. Podatke obezbedila laboratorija Shanchuan.
*110min: Potpuno napunjena, glavna jedinica u standardnom režimu (usisavanje i brisanje) podržava 110-minutno čišćenje pre nego što se smanji. Podaci dobijeni od laboratorije Shanchuan.
*8cm: Pokazalo se da je visina glavne jedinice merena pomoću nonijusa ≤80mm. Podaci dobijeni od laboratorije Shanchuan.
*Senzor: žiroskop ×1, zidni senzor ×3, senzor za punjenje ×3, senzor protiv sudara ×2, senzor litice ×3, 2-u-1 rezervoar za vodu i senzor za detekciju posude za prašinu ×1, senzor za detekciju jastučića ×1 , crno-beli senzor detekcije točka ×1, senzor povratne informacije brzine točka ×2. Podaci dobijeni od laboratorije Shanchuan.
*Unakrsne prepreke: Čišćenje od prepreka na udaljenosti od 10cm i 70cm testirano u režimu ivice, režimu pristajanja i režimu pomeranja. Testirano na vertikalnim stepenicama (13mm, 15mm, 16mm), šinama kliznih vrata (13mm, 15mm, 16mm) i cilindričnim preprekama (Ø13mm, Ø15mm, Ø16mm). Sposobnost proizvoda da pređe prepreke je smanjena u režimu pristajanja. Stvarna visina na kojoj proizvod može da pređe prepreke može da varira u zavisnosti od materijala poda i oblika prepreke. Podaci dobijeni od laboratorije Shanchuan.
* iOS verzija aplikacije Mi Home/Xiaomi Home (V6.7.200) trenutno je kompatibilna samo sa iOS 10.0 i novijim. Da biste obezbedili najbolje moguće korisničko iskustvo, ažurirajte svoj uređaj na najnoviju verziju softvera.

*Podaci na ovoj stranici su iz laboratorije Shanchuan, osim ako nije drugačije naznačeno.

*Slike na ovoj stranici su samo za referencu i mogu se razlikovati od stvarnog proizvoda.

Brand Xiaomi
Tip usisivača Robot usisivač
Udobnost korišćenja
Baterija 2600mAh
Trajanje baterije do 110 minuta* (*110min: Potpuno napunjena, glavna jedinica u standardnom režimu (usisavanje i brisanje) podržava 110-minutno čišćenje pre nego što se smanji. Podaci dobijeni od laboratorije Shanchuan.)
Funkcije 3 nivoa podešavanja vode; 3 režima rada: brisanje, usisavanje, brisanje i usisavanje
Snaga usisavanja 4000Pa
Kapacitet kontejnera za prašinu 400ml
Napon 14.4V⎓
Dimenzije Φ325x80mm; Stanica za punjenje 146×122×87.5mm

Dodatne informacije Žiroskop, inteligentno planiranje putanje; Podrška za Google i Alexa; 2-u-1 rezervoar za vodu, kutija za prašinu od 400ml i rezervoar za vodu od 200ml; Prelazak prepreka 15mm
Garancija 24 mjeseca

Sa ovim proizvodom takođe kupuju